Wie niet horen wil - Nicci French

Wie niet horen wil

By Nicci French

 • Release Date: 2021-04-07
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 3.5
3.5
From 71 Ratings

Description

In de psychologische thriller Wie niet horen wil van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een lugubere tekening maakt.
Wie niet horen wil van Nicci French gaat over Tess, die net haar leven weer op orde heeft. Jason en zij zijn een jaar geleden vriendschappelijk uit elkaar gegaan en delen de voogdij over hun dochtertje Poppy. Ze moet nog wennen aan haar nieuwe situatie, maar is blij met de hulp die ze krijgt van haar vrienden. Dat Jason inmiddels is getrouwd, daar probeert ze te zich overheen te zetten. Zelf is ze ook weer aan het daten en ze is best gelukkig, houdt ze zich voor.

Totdat haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een tekening maakt met zwart wascokrijt. Een tekening waarop een figuur te zien is die van een toren valt. Tess raakt ervan overtuigd dat Poppy getuige is geweest van een misdrijf. Ze stapt naar de politie, maar daar wordt ze niet geloofd. Dan besluit ze zelf op onderzoek te gaan…

Nicci French heeft met Wie niet horen wil wederom een spannende psychologische thriller geschreven, met een uiterst onverwachte ontknoping.

Reviews

 • Top

  5
  By Sabje118
  Een boek die je zo snel mogelijk wil uitlezen. Goed verhaal die boeiend blijft tot aan het eind.
 • Tegenvaller

  2
  By Leeuwtje ikke
  Na de serie ma, di enz valt deze thriller zwaar tegen. Onrealistisch vooral. Had meer van het boek verwacht. Slechste wat ik tot nu toe van Nicci Frenchheb gelezen