De zeven zussen - Lucinda Riley

De zeven zussen

By Lucinda Riley

 • Release Date: 2017-09-25
 • Genre: Historisch
Score: 4
4
From 377 Ratings

Description

In het eerste deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley brengt Maia’s zoektocht naar haar verleden haar naar het zwoele Rio de Janeiro. Uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.
In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Reviews

 • Eerste deel van de zeven zussen

  5
  By InezZui
  Prachtig mooi geschreven met een dubbele verhaallijn die weer bij elkaar komt. Een echte pageturner. Had moeite om het boek weg te leggen.
 • De zeven zusters

  4
  By moedermiek
  Ik heb alle boeken gelezen van de zeven zusters, Ze waren prachtig, makkelijk leesbaar. Wat ik heel jammer vond is het regelmatig grof taalgebruik, daar heb ik me heel erg aan gestoord
 • Prachtig boek!

  5
  By xNathaliie*
  Van genoten, echt prachtig.
 • Gykng ml

  2
  By nhfoxb n
  Ly
 • Geweldig

  5
  By mila roxy
  Zoooo goed
 • De zeven zussen

  5
  By Helena Verzorgende
  Geweldig boek. Leest heerlijk.